top of page

Favorieten Materialen

Door MiZz heb ik het genoegen om nieuwe materialen te mogen ontvangen, nieuwe bedrijven te leren kennen en te leren over wat de materialen inhouden. Vandaag heb ik een aantal van mijn favorieten materialen op dit moment voor jullie bij elkaar gezocht. Mocht je dus op zoek zijn naar wat materialen inspiratie, dan is deze blog iets voor jou!


Farrow and Ball:

Als Spits af bijter, een bedrijf wat niet alleen verf maakt, maar ook behang. Ze hebben een hele uitgebreide collectie aan verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Daarnaast zijn de kleuren makkelijk te vinden in Sketchup, (wat voor de interieur ontwerpers onder ons heel handig is!) en kan je gratis een kleurenwaaier aanvragen.
Moods:

Moods is een keramiekspecialist en verkoopt de meest prachtige tegels in unieke kleuren en vormen. Ze zijn een vrij jong bedrijf die continu in ontwikkeling is. Daarnaast denken ze ook erg mee met de klant, heb je zelf een idee maar kan je het niet vinden? Dan gaan ze samen met je zoeken tot dat ze het hebben!

By Sidde:

Dit is een bedrijf die Scandinavische design banken produceert en verkoopt. Naast dat de banken prachtig zijn en heerlijk zitten, zijn ze ook daadwerkelijk vlek bestendig! Heel erg handig met onhandige mensen of kleine kinderen in huis ;)

De levering is soms al na 1 of 2 weken en je mag 30 dagen proefzitten!Pet-Vilt:

Ik heb deze kaart mogen ontvangen door een bedrijf waar ik mee samenwerk. Ondanks dat je het als particulier niet kan aanschaffen, vind ik het toch de moeite waard! Pet is namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. Het is akoestisch en dus ook nog eens duurzaam! Prachtig voor bijvoorbeeld een muur op kantoor.Houten panelen:

Ook deze zijn niet zomaar te verkrijgen, maar wel zeker heel interessant. Prachtig voor een wand, balie, of misschien zelfs wel een plafond! Akoestisch en duurzaam. Een prachtig chique, maar toch ook warm effect voor je bedrijf, kantoor of horeca. Misschien zelfs wel voor bij je thuis?

Cottoceramix:

Verkopen tuintegels, wandtegels en vloertegels. Door hun brede assortiment kan je heel mooi buiten en binnen met elkaar betrekken. Ze hebben een aantal hele mooie unieke tegels en een aantal showrooms verdeeld over Nederland!Avery Dennison:

Een bedrijf waar ik pas geleden kennis mee heb mogen maken. Wat is dit uniek zeg! Dit behang wordt volledig gemaakt van natuurlijke producten, waardoor je dus ook echt nog de natuur kunt ruiken, beleven en voelen. Duurzaam, bijzonder en uniek!

Wel met een hogere prijsklasse.

Raambekleding:

De laatste van vandaag, ook niet voor particulieren te verkrijgen, maar heel erg gaaf! Als je graag wil dat een ruimte wat meer privacy heeft wordt er vaak gewerkt met raambekleding. Dat is dit ook, maar dan met textiel! Super uniek en geeft je ruimte net wat meer warmte en een chiquere uitstraling.Hierbij dus een aantal van mijn favorieten materialen op dit moment! Over de tijd heen zullen er weer nieuwe aan het lijstje worden toegevoegd, dus voor meer materiaal inspiratie houdt dan vooral de blog in de gaten. Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een bepaald materiaal, neem dan gerust contact op.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page