top of page

Bachelor of Arts!

Het is even een tijd geleden sinds de laatste blogpost. Dat komt voornamelijk omdat ik ontzettend druk ben geweest, niet alleen met een aantal hele toffe projecten voor MiZz, maar ook voor iets anders heel tofs: namelijk afstuderen!


Ik kan dan ook vol trots vertellen dat ik officieel ben afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie. Dat houdt in dat ik nu mijn Bachelor of Arts binnen heb. Gaaf voelt dat zeg! Ik wil iedereen bedanken die mij gaande weg heeft gesteund, geholpen en heeft aangemoedigd. Het was een hele rit, maar we zijn er en ik ben ontzettend trots.


Wat gaat er nu gebeuren? Ik ga me heerlijk focussen op nieuwe spannende en leuke projecten voor MiZz, ik ben ontzettend benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Ik heb er vooral heel erg veel zin in. Ook zullen er vaker blogposts komen, want ik heb veel met jullie te delen. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen bezig, zoals YouTube video's, Instagram posts en tegenwoordig is MiZz ook te vinden op TikTok. Ik hoop jullie ergens weer tegen te komen.


Voor nu even wat mooi foto's van het afstudeermoment afgelopen vrijdag in de lebuinuskerk in Deventer. Daar stond ik met mijn eigen stand en afstudeerproject. De beelden hier van zullen binnenkort volgen, dus hou de website en de andere sociale media's goed in de gaten!


Veel liefs,

Lara
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page