top of page
20240223142821_IMG_6428 2.JPG

Een ruimte doet altijd iets met iemand. Het brengt een bepaald gevoel naar boven. Wat dit gevoel met je doet en hoe dit over komt, daar komt mijn taak naar voren.

Een verhaal vertellen, laten merken wat een ruimte voor je kan betekenen. Dat is iets wat ik als ontwerper erg belangrijk vind. Een plek creëren die echt bij jou past, een plek om thuis in te komen. Of dit nou een kantoor is, een huis, of wat je ook maar kunt bedenken. Elke plek heeft zijn eigen verhaal die verteld kan worden.

Samen zoeken naar een manier om dit goed naar voren te brengen. Zoeken naar innoverende oplossingen die meegaand zijn met de tijd. Oplossingen die duurzaam zijn, maar ook echt bij je passen. Eindeloze opties, keuzes en doelen. Uiteindelijk zullen we altijd komen bij het gewenste resultaat.

Als ontwerper zal ik er altijd voor staan dat het ontwerpen een uitdaging blijft. Dat er altijd wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden en dat er nooit iets te gek is om te doen. Het enthousiasme in mensen naar boven brengen en te realiseren wat ze echt willen! Op een speelse en vertrouwde manier.

Een echte weerspiegeling van jouw visie, jouw ideeën en jouw droom!

Havo Udens College : 2018

Hbo Jan des Bouvrie academie : 2022

Ontmoet Lara

8.JPG
bottom of page